Spectaculaire attracties

Opzoek naar iets spectaculairs? Hieronder vindt je spectaculaire attracties voor jong en oud. Ideaal voor bijvoorbeeld een zeskamp of sportdag!

Sweeper

Afmetingen: 5 x 5 meter
Huurprijs: € 430,- per dag (incl. btw)

De Sweeper, die ook wel eens Stef Stuntpiloot genoemd wordt, is een unieke en super spannende attractie. Alle zes deelnemers nemen plaats op de pilaren. Zodra het spel gestart wordt moeten de deelnemers over de armen van de sweeper heen springen.De snelheid wordt per ronde verder opgevoerd waardoor het bijna onmogelijk is om te blijven staan! Hou jij het als langste vol? Dan win je het spel.

Slingerbal

Afmetingen: 8 x 8 x 10 meter
Huurprijs: € 220- per dag (incl. btw)
De opblaasbare slingerbal attractie is circa 10 meter hoog. Lukt het jou om je tegenstanders ervan af te slingeren? Pas de juiste techniek toe en je zult versteld staan van jezelf. Voor iedere leeftijd geschikt, een waar familiespel.

Waterbad met 4 waterballen

Afmetingen: 7 x 6 meter
Huurprijs: € 460,- per dag (incl. btw)
Loop eindelijk eens over het water! Dit is mogelijk met het huren van deze waterballen. Kinderen en volwassenen zullen zich goed vermaken. Loop over een zwembad zonder dat je nat wordt.

Rodeostier

Afmetingen: 4 x 4 meter
Huurprijs: € 390,- per dag (incl. btw)
Ben je van plan om een rodeofeestje, een cowboyparty of een evenement met een Westerntintje te geven? Het huren van een rodeostier biedt uitkomst. Ook voor bedrijfsfeestjes, vrijgezellenparty's of verjaardagen is het huren van een rodeostier een leuk idee. Wie is de beste cowboy of cowgirl en blijft het langst zitten op de wilde stier? Deze rodeostier is op afstand bestuurbaar en in snelheid regelbaar; zodat de attractie zowel voor jong als oud begaanbaar is.