Voetbal | Attracties

Bekijk hieronder ons assortiment voetbal attracties. Een totaal aanbod voor een voetbal gerelateerd feestje, evenement of een voetbalkamp. Alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw, exclusief gereden kilometers. Voor het huren van meerdere voetbalattracties bieden wij een voordeelpakket aan. Meer weten? Vraag dan een offerte aan.

Penalty schieten

Penalty schieten huren

Afmetingen: 6 x 4 x 4 meter
Huurprijs: € 135,- per dag (incl. btw)
Deze opblaasbare attractie heeft 5 gaten op verschillende hoogtes. Scoor zoveel mogelijk punten door de bal in de gaten te schieten. Wordt jij de penalty kampioen?

Multiplay voetbal

Mulitplay voetbal huren

Afmetingen: 4,5 x 4,5 x 4 meter
Huurprijs: € 115,- per dag (incl. btw)
Ben je opzoek naar een opvallend mulitplay springkussen voor een (voetbal)evenement of feestje? Stop dan met zoeken! Deze multiplay heeft een glijbaan, een klimwand en andere obstakels voor urenlang speelplezier!

Voetbal springkussen

Voetbal springkussen huren

Afmetingen: 4.5 x 4 x 4 meter
Huurprijs: € 100,- per dag (incl. btw)
Dit voetbal springkussen is ideaal voor een leuk voetbalfeestje of een voetbalkamp. De eyecatcher voor elk voetbal gerelateerd evenement! 

Pannakooi

Pannakooi huren

Afmetingen: Doorsnede: 5 meter
Huurprijs: € 110,- per dag (incl. btw)
Een pannakooi met een doorsnede van 5 meter en 4 goals. Wie daag jij uit in deze pannakooi?

Voetbalrokjes

Voetbalrokjes huren

Afmetingen: -
Huurprijs: €9,50 per voetbalrokje (incl. btw)
Door de voetbalrokjes aan te trekken wordt het voetballen steeds lastiger, wat tot hilarische situaties leidt! 6 blauwe en 6 rode voetbalrokjes beschikbaar.

 

Stropdas schieten

Stropdas schieten huren

Afmetingen: 1,5 x 1,5 meter
Huurprijs: € 65,- per dag (incl. btw)
Een leuke eyecatcher op je evenement. Heb jij de beste traptechniek om in 1 keer de stropdas te raken? Daag je vrienden uit en ga de uitdaging aan!

Voetbalkicker

Voetbalkicker huren

Afmetingen: 1.45 x 0.90 x 1.75
Huurprijs: € 175,- per dag (incl. btw)
Deze voetbalkicker kan natuurlijk niet ontbreken op uw voetbalevenement. De score van elke schop wordt automatisch gemeten en weergeven op een digitale display. De hoogste score blijft op het scherm staan. Wie is de beste voetballer van de club en wint dit uitdagende voetbalspel? Instellen op gratis slaan of munt inworp (€ 0,50-€ 1,00-€ 2,00) is mogelijk.

Voetbal snelheidsmeter incl doel

Snelheidsmeter inclusief opblaasbaar doel huren

Afmetingen: 2,5 x 2,5 x 3,4 meter
Huurprijs: € 150,- per dag (incl. btw)
Met de snelheidsmeter kun je precies zien hoe hard je een bal in het opblaasbare doel schiet. Erg leuk voor een voetbalevenement of feestje. Wie schiet de bal het hardst?

Bumpervoetbal

Afmetingen: -
Huurprijs: € 25 per stuk (incl. btw)
Bumpervoetbal is de hilarisch vorm van voetbal en de nieuwe rage van dit moment. Het huren van Bubble bubbel voetbal is een lachwekkend succes voor jong en oud. Bubble bubbel voetbal kan ingezet worden als zeskamp activiteit of in toernooi vorm. Met deze attractie brengt u plezier, samenwerking en competitie samen in 1 activiteit. 12 stuks voor €250!

Voetbal sjoelbak

Voetbal sjoelbak huren

Afmetingen: 3 x 1 x 1 meter
Huurprijs: € 100,- per dag (incl. btw)
Voetsjoelen is een heel leuk voetbalspel. Het is de bedoeling zoveel mogelijk punten te scoren door de ballen door het goede poortje te trappen. Combineer dit eeuwenoude spel met een leuk potje voetbal. Leuk om voor tijdens een voetbalkamp en een voetbalfeest! Hoeveel punten scoor jij?

Voetbaldarts

Voetbaldarts huren

Afmetingen: 3 x 2,5 meter
Huurprijs: € 145,- per dag (incl. btw)
Neem een aanloop en schiet de bal recht in de roos of schiet je maar liefst 180? Voetbal darten, een uniek voetbal spel! Deze 2,5 meter hoge opblaasbare dartbord is voorzien van een laagje klittenband waardoor de ballen goed blijven plakken op het dartbord. De persoon die de meeste punten schiet wint dit unieke potje voetbaldarten. 2 personen kunnen het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen om de meeste punten te scoren. Beide zijdes van dit opblaasbare dartbord zijn te gebruiken, en dat is uniek! Ga jij de uitdaging aan op deze unieke en splinternieuwe voetbalattractie?

Mega Hindernisbaan van 24 meter!

Afmetingen: 24 x 3,5 meter en 5 meter hoog
Huurprijs: € 320,- per dag (incl. btw)
Deze megahindernisbaan van 24 meter lang heeft maar liefst 5 hindernissen.

Voetbalboarding 10x20

Voetbaldarts huren

Afmetingen: 10 x 20 meter
Huurprijs: € 160,- per dag (incl. btw)
Wilt u een opblaasbare boarding huren van maar liefst 10 meter breed en 20 meter lang? U kunt deze boarding ook als basketbalveld gebruiken doordat er ook basketbalnetten boven de doelen hangen. Tevens kan deze boarding als volleybalveld gebruikt worden doordat er ook een volleybalnet opgehangen kan worden. U kunt dus meerdere spellen tegenlijk spelen met deze opblaasbare boarding!